Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su ejderhası görmek

Rüyada su ejderhası görmek

Rüyada su ejderhası görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, işlerin yolundan çıkacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada su ejderhası gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin, işlerinizin veya planlarınızın istediğiniz şekilde yol almasını istiyorsanız, öncelikle yola çıkmalısınız.

Rüyada su ejderhası görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına delalet eder.

Rüyada ejderha görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, ruhunun dinleneceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ejderha dövmesi görmek bir süre bu durumun devam edeceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada yılan ejderha görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, para kazanmasına da vesile olacağına yorulur.

Rüyada yavru ejderha görmek zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine alamet eder.

Rüyada deniz ejderhası görmek çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına rivayet eder.

Rüyada yedi başlı ejderha görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada siyah ejderha görmek iş hayatında çok zarar edileceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments