Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli düğme görmek

Rüyada renkli düğme görmek

Rüyada renkli düğme görmek üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine inanılır.

Rüyada renkli düğme gördüyseniz:

  • Size memnuniyet verebilecek olan birçok olay ya da şeyle karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada renkli düğme görmek onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, kendi işinin patronu olunacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada düğmenin koptuğunu görmek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kol düğmesi hediye almak kendi işini kurup başına geçeceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada elektrik düğmesi görmek aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada kol düğmesi görmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına delalet eder.

Rüyada kopmuş düğme görmek malının da eksilmeyeceğine, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol düğmesi hediye etmek bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, yalnız kalmak isteyeceğine yorulur.

Rüyada perde düğmesi görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments