Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil düğme almak

Rüyada yeşil düğme almak

Rüyada yeşil düğme almak başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, geçimin kolaylaşacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil düğme almak gördüyseniz:

  • Yaşam alanınızı geliştirmenin yollarını aramanız gerekebilir.

Rüyada yeşil düğme almak işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, tüm dileklerin tutacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil düğme görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğmenin koptuğunu görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ceket düğmesi dikmek maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğme koparmak kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine işaret eder.

Rüyada kol düğmesi hediye etmek sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli düğme görmek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına yorulur.

Rüyada başkasının düğmesini iliklemek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments