Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektrik düğmesi görmek

Rüyada elektrik düğmesi görmek

Rüyada elektrik düğmesi görmek sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada elektrik düğmesi gördüyseniz:

  • Duygularınızı kendinize saklamanız gerekiyor.

Rüyada elektrik düğmesi görmek parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına inanılır.

Rüyada başkasının düğmesini iliklemek parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya yorulmaktadır.

Rüyada elbise düğmesi görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada büyük düğme görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, dertlerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kopmuş düğme görmek heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada gömlek düğmesi iliklemek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kahverengi düğme görmek gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, ismini herkese duyuracağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına delalet eder.

Rüyada düğme iliği görmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments