Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı düğme görmek

Rüyada sarı düğme görmek

Rüyada sarı düğme görmek çok güzel günler ile karşılaşacağına, kendini toparlayamayacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına yorulur.

Rüyada sarı düğme gördüyseniz:

  • Sizden gizli yürütülen işler açısından koruma altında olacaksınız.

Rüyada sarı düğme görmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, yolculuğa çıkmaya yorulur.

Rüyada düğme çözmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine alamet eder.

Rüyada gömlek düğmesi iliklemek uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kol düğmesi aramak uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğmeler görmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, pişman olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine delalet eder.

Rüyada elbise düğmesi görmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine inanılır.

Rüyada altın düğme görmek hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada elektrik düğmesi görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments