Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil dolap görmek

Rüyada yeşil dolap görmek

Rüyada yeşil dolap görmek sevgi dolu haberler alınacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil dolap gördüyseniz:

  • Haberlerinizin yerlerine gidip gitmediklerini veya doğru ulaştığını daima kontrol edin.

Rüyada yeşil dolap görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil mutfak dolabı görmek insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada mor dolap görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, dertlerin dermanının bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı mutfak dolap görmek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada mutfak dolabı görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine tabir olunur.

Rüyada dolapta et görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına alamet eder.

Rüyada dolap üstüne çıkmak şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, sevdiklerini de koruyacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada giysi dolabı görmek işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments