Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor dolap görmek

Rüyada mor dolap görmek

Rüyada mor dolap görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor dolap gördüyseniz:

  • İşlerin halledilmesi veya tamamlanması için zaman ayırmanız gerekiyor.

Rüyada mor dolap görmek yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dolap silmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, umutlarının söneceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine işarettir.

Rüyada karışık dolap görmek endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dolap görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada gömme dolap görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, hatalarını fark edeceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada dolabın içine saklanmak borç ödemeye, sermayesini riske etmeyeceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine alamet eder.

Rüyada mavi dolap görmek hedeflere ulaşılacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına işarettir.

Rüyada dolapta çiğ et görmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments