Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil diken görmek

Rüyada yeşil diken görmek

Rüyada yeşil diken görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada yeşil diken gördüyseniz:

  • Ben bilirim tarzı yaklaşımlar diyalogları sertleştirebilir.

Rüyada yeşil diken görmek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına delalet eder.

Rüyada dikenli yeşillik görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağına batan dikeni çıkarmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada dikenli incir görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gülün dikenlerini görmek yaptıklarıyla sorgulanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine alamet eder.

Rüyada dikenli incir yemek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada avucuna diken batmak iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, eş ve evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dikenli tele takılmak kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments