Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikenli yeşillik görmek

Rüyada dikenli yeşillik görmek

Rüyada dikenli yeşillik görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına işarettir.

Rüyada dikenli yeşillik gördüyseniz:

  • İş yaşamındaki kaynak problemini yavaş yavaş halletmeye başlamanız, işinize şevkle sarılmanıza neden olacak.

Rüyada yeşil diken görmek yüküne ortak olacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine inanılır.

Rüyada dikenli yeşillik görmek rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dikenli kırmızı gül görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağına diken battığını görmek iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, destek göreceğine, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dikiş diken kadın görmek kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına işarettir.

Rüyada gülün dikenini görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine delalet eder.

Rüyada dikenli ağaç görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinde diken görmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments