Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çime basmak

Rüyada çime basmak

Rüyada çime basmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına delalet eder.

Rüyada çime basmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda duygular ortaya çıkabilir veya işin içine karışabilir.

Rüyada çime basmak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, işlerin günden güne daha da artacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil çimlere basmak kendine çeki düzen vereceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına işarettir.

Rüyada domates çimi görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çimli toprak görmek pişman olacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, hem verimi yükselteceğine delalet eder.

Rüyada bahçeye çim ekmek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, zorlukların ve çilelerin azalacağına işaret eder.

Rüyada yeşil çim alan görmek adının kirletilmeye çalışılacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına delalettir.

Rüyada çimlenmiş soğan görmek şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, yalan söylemeye, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada biber çimi görmek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments