Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çatı görmek

Rüyada yeşil çatı görmek

Rüyada yeşil çatı görmek sıhhat ve huzur bulacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil çatı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yanlış giden konulardaki hatalarını veya getirdikleri yanlış yorumları kabul etmeme konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada yeşil çatılı ev görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil çatı görmek evine haciz geleceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada çatıyı yıkamak sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine tabir olunur.

Rüyada çatıştığını görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, beddua ve ah alacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çatılarda uçmak ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine işaret eder.

Rüyada çatıda akbaba görmek rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına alamet eder.

Rüyada yüksek çatıda olmak büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada çatı çıkmak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments