Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatılarda uçmak

Rüyada çatılarda uçmak

Rüyada çatılarda uçmak ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine işarettir.

Rüyada çatılarda uçmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylarla uğraşmanız gerekebilir, ani kararlar almaktan da kaçınılmasında fayda var.

Rüyada çatıdan çatıya uçmak neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatılarda uçmak yeni bir ilişkiye başlayacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çatıdan uçmak sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin çatısı uçmak kısmetinin ve bahtının kapanacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada evinin çatısı uçmak önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatılardan uçmak kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya, huzursuzlukların son bulacağına delalettir.

Rüyada çatışmadan kurtulmak rahat şekilde yaşayacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine işarettir.

Rüyada birini çatıdan atmak çok üst mevkilere geleceğine, ayıplanacağına, iş hayatında değişiklik yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments