Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek çatıda olmak

Rüyada yüksek çatıda olmak

Rüyada yüksek çatıda olmak gelirinin sürekli olacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, umutlarının kırılacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada yüksek çatıda olmak gördüyseniz:

  • Mal, para ya da alışverişle ilgili bir konuda sinir bozucu gelişmeler olabilir.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek çatıda olmak onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir binanın çatısında olmak hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir çatıdan düşmek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, mesleğine dört elle sarılacağına delalet eder.

Rüyada yüksek çatıda olduğunu görmek kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek çatıya çıkmak daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına işaret eder.

Rüyada yüksek binanın çatısında olmak kazanç elde edeceğine, tüm sorunlarının biteceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments