Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıştığını görmek

Rüyada çatıştığını görmek

Rüyada çatıştığını görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, sebep olacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına inanılır.

Rüyada çatıştığını gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler, yer değişimi veya yaşadığınız yerin dışındaki işaret ya da semboller aradığınız cevapları bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada çatının üstünde yürümek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine işaret eder.

Rüyada çatıdan atladığını görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine işaret eder.

Rüyada asker olmak ve çatışmaya girmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, en büyük acılarının dineceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatıdan aşağıya düşmek başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına delalettir.

Rüyada beyaz çatı görmek sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, yeni yollara girileceğine rivayet eder.

Rüyada çatı üstünde oturmak geleceğinin de umut vadedeceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, bolluk içinde yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ev çatısı tamir etmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, eline geçen paraları tutamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatıda koşmak hastalıklarının iyileşeceğine, ağız tadının da kaçacağına, eşinden yana huzurlu olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments