Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıyı yıkamak

Rüyada çatıyı yıkamak

Rüyada çatıyı yıkamak zenginliğe sahip olacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, hedeflerini tutturamayacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine işarettir.

Rüyada çatıyı yıkamak gördüyseniz:

  • Belli bir fikir ya da öneriyi ciddiye almanızda fayda var.

Rüyada çatı yıkamak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada çatıyı yıkamak kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, işinde verimsiz olacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine alamet eder.

Rüyada evin çatısında insan görmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatının yanmasını görmek imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini çatıdan düşerken görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahlı çatışmanın ortasında kalmak kazançlı bir işin başına geçileceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatı uçması görmek ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, endişe veren durumların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çatıdan aşağıya inmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments