Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıda akbaba görmek

Rüyada çatıda akbaba görmek

Rüyada çatıda akbaba görmek hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, hikmete kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatıda akbaba gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda asıl konudan sapmamaya çalışın.

Rüyada çatıda akbaba görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına yorulur.

Rüyada akbaba görmek saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada siyah akbaba görmek mutsuz ve huzursuz olacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada akbabadan kaçmak verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine alamet eder.

Rüyada akbaba yakalamak uğradığı zararları telafi edeceğine, kişinin gönlünü alacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz akbaba görmek çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada akbaba öldürmek malından ve parasından kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına delalet eder.

Rüyada ölü akbaba görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments