Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük yeşil kaplumbağa görmek

Rüyada küçük yeşil kaplumbağa görmek

Rüyada küçük yeşil kaplumbağa görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, rakipleri mağlup edeceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına delalettir.

Rüyada küçük yeşil kaplumbağa gördüyseniz:

  • Konu her ne ise, sabırlı olarak üstesinden geleceksiniz.

Rüyada küçük yeşil kaplumbağa görmek kişinin kazancının artacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük su kaplumbağası görmek hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine işaret eder.

Rüyada küçük kaplumbağa görmek can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, dertlerinin biteceğine alamet eder.

Rüyada küçük kaplumbağalar görmek amacına ulaşmayı başaracağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil büyük kaplumbağa görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil renk kaplumbağa görmek dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bereketin artacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil kaplumbağa görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük yeşil kaplumbağa görmek disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments