Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bulanık su görmek

Rüyada yeşil bulanık su görmek

Rüyada yeşil bulanık su görmek dargınların da yeniden bir araya geleceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada yeşil bulanık su gördüyseniz:

  • Söz vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada yeşil bulanık su görmek ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulanık yosunlu su görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Rüyada derede bulanık su görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına delalettir.

Rüyada bulanık sular görmek sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada bulanık akan su görmek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suyun içinden geçmek yaşamının yoluna gireceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada çok bulanık su görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine alamet eder.

Rüyada bulanık su içinde balık görmek daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments