Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boya kalemi görmek

Rüyada boya kalemi görmek

Rüyada boya kalemi görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, inancından sapacağına delalettir.

Rüyada boya kalemi gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları, ortaklık gerektiren işler, iş birlikleri veya ilişkiler eskisinden daha hızlı akmaya başlıyor.

Rüyada boyalı kalemler görmek şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada boya kalem görmek kazancın helal şekilde artırılacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına alamet eder.

Rüyada rengarenk boya kalemleri görmek darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine işarettir.

Rüyada mavi boya kalemi görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine işaret eder.

Rüyada kuru boya kalemleri görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, isyan edeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına delalet eder.

Rüyada yeşil boya kalemi görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boya kalemi görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada renkli boya kalemleri görmek özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments