Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalem boya görmek

Rüyada kalem boya görmek

Rüyada kalem boya görmek gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, maddi zararını karşılayacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada kalem boya gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler henüz bahsettiğiniz fikirlerin içindeki dehayı fark etmemiş olabilir.

Rüyada boya kalemi almak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada boya kalem görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine tabir olunur.

Rüyada boyalı kalem görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kısmetlerinin bollaşacağına yorulur.

Rüyada renkli boya kalemi görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, kafa dağıtacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli boya kalemleri görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kuru boya kalemi görmek bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, fakirlikten kurtulmaya işaret etmektedir.

Rüyada kalem boya görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil boya kalemi görmek başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments