Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli boya kalemleri görmek

Rüyada renkli boya kalemleri görmek

Rüyada renkli boya kalemleri görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, daha rahat para kazanacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, düşmanlarını kaybetmeye, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine delalettir.

Rüyada renkli boya kalemleri gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, aşkta veya maddi durumla, ilgili konularda sizi memnun edecek gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada renkli boya kalemi görmek mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, keyfin kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli boya kalemleri görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru boya kalemi görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rengarenk boya kalemleri görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil boya kalemi görmek zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına yorulur.

Rüyada boyalı kalemler görmek kazancının tükenmeyeceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada boya kalemi görmek çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boya kalemi almak her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments