Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyalı kalemler görmek

Rüyada boyalı kalemler görmek

Rüyada boyalı kalemler görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, aile hayatlarını bozulacağına, kırgınlık yaşanacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada boyalı kalemler gördüyseniz:

  • Planlarınıza katılımda veya katkıda bulunabilecek kişileri düşünmeden önce ödenebilecek bedeli iyi hesaplamalısınız.

Rüyada boya kalemi görmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına yorulur.

Rüyada yeşil boya kalemi görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, hem işinde başarılı olacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine tabir olunur.

Rüyada boyalı kalem görmek hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada boya kalemi almak bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada kalem boya görmek gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, mevki edineceğine işarettir.

Rüyada boya kalem görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi boya kalemi görmek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada rengarenk boya kalemleri görmek sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments