Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru boya kalemi görmek

Rüyada kuru boya kalemi görmek

Rüyada kuru boya kalemi görmek büyük hatalar yapacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru boya kalemi gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmanız durumunda resmi, hukuki ya da kurumsal konular lehinize dönebilir.

Rüyada kuru boya kalemleri görmek herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, saygınlık göreceğine inanılır.

Rüyada kuru boya kalemi görmek sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada renkli boya kalemleri görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, sıkıntılarının biteceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada boyalı kalemler görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına tabir olunur.

Rüyada renkli boya kalemi görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya inanılır.

Rüyada boyalı kalem görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, evlat sahibi olacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada kalem boya görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine rivayet eder.

Rüyada boya kalemi almak şansının kendinden yana olacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments