Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru boya kalemleri görmek

Rüyada kuru boya kalemleri görmek

Rüyada kuru boya kalemleri görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru boya kalemleri gördüyseniz:

  • Bazı kişileri demoralize edecek olsa da, kurallarınıza veya etik yapınıza ters şeyler yapmamalısınız.

Rüyada kuru boya kalemleri görmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına alamet eder.

Rüyada kuru boya kalemi görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boya kalemi almak yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, zor zamanların geride kalacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada kalem boya görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada renkli boya kalemleri görmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil boya kalemi görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada mavi boya kalemi görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına delalet eder.

Rüyada renkli boya kalemi görmek gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, kem gözlere geleceğine, işlerdeki verimin artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments