Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipek bluz giymek

Rüyada ipek bluz giymek

Rüyada ipek bluz giymek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına işarettir.

Rüyada ipek bluz giymek gördüyseniz:

  • Gerilimi doğru yönetip kazanan taraf olabilirsiniz.

Rüyada ipek bluz giymek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına işarettir.

Rüyada ipek bluz görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine inanılır.

Rüyada bluz giydiğini görmek arif kimselerden sayılacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına delalet eder.

Rüyada gri bluz giymek başarıları ile tanınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına inanılır.

Rüyada yeni bluz giymek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bluzu ters giymek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Rüyada beyaz bluz giydiğini görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı bluz giydiğini görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, hayatının iplerini eline alacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments