Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bir şey görmek

Rüyada yeşil bir şey görmek

Rüyada yeşil bir şey görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere delalet eder.

Rüyada yeşil bir şey gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıkça dile getirebilirsiniz.

Rüyada yeşil şeyler görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, dertlerine çare bulacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada yeşil bir şey görmek yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil renkli şeyler görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil renkli bir şey görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına işaret eder.

Rüyada yeşil bir şey yemek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yeşil bir şey kusmak rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil bir şey giymek bolluk ve bereket göreceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Rüyada bir şeyin uçtuğunu görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments