Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyin uçtuğunu görmek

Rüyada bir şeyin uçtuğunu görmek

Rüyada bir şeyin uçtuğunu görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bir şeyin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun etmek sandığınız kadar zor olmayabilir.

Rüyada bir şeyi uçurmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, engellerden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçan şeyler görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, tüm dileklerin tutacağına inanılır.

Rüyada bir şeyin uçtuğunu görmek sağlık sorunlarının son bulacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine alamet eder.

Rüyada her şeyin uçtuğunu görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına işarettir.

Rüyada uçan bir şeye binmek geçineceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir şeyin üstünde uçtuğunu görmek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, zor günlerin geride kalacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada havada uçan şeyler görmek imkânlarının çoğalacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına yorulur.

Rüyada uçan bir şey görmek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, umutlarının yarım kalmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments