Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bir şey kusmak

Rüyada yeşil bir şey kusmak

Rüyada yeşil bir şey kusmak sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil bir şey kusmak gördüyseniz:

  • İleride kurtulmak isteyeceğiniz işlerle ilgili anlaşmalar yapmaktan çekinmenizde fayda var.

Rüyada yeşil bir şey kusmak insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, öfkeli hareketlerde bulunacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah bir şey kusmak ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına işarettir.

Rüyada beyaz bir şey kusmak para pul sahibi olacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına inanılır.

Rüyada yeşil renk kusmak yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine inanılır.

Rüyada yeşil su kusmak mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, yeni yerler göreceğine alamet eder.

Rüyada yeşillik kusmak esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil yeşil kusmak haksızlık edeceğine, hak yolundan uzaklaşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kusmak eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, rızkın genişleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments