Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bir şey giymek

Rüyada yeşil bir şey giymek

Rüyada yeşil bir şey giymek özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil bir şey giymek gördüyseniz:

  • İşlerin çabuklaşması için insiyatifi ele alıp, kendi yaklaşım derecenizi açıkça ortaya koymanız gerekiyor.

Rüyada yeşil bir şey giymek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine yorulur.

Rüyada bir şeyi ters giymek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah bir şey giymek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, işlerin çok büyümeyeceğine yorulur.

Rüyada yeni bir şey giymek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil şeyler görmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına işarettir.

Rüyada yeşil renkli şeyler görmek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil renkli bir şey görmek mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, sürekli tartışacağına delalet eder.

Rüyada yeşil bir şey kusmak ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments