Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil şeyler görmek

Rüyada yeşil şeyler görmek

Rüyada yeşil şeyler görmek böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil şeyler gördüyseniz:

  • Yaratıcı kişileri kendinize çekiyorsunuz.

Rüyada yeşil bir şey görmek işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renkli şeyler görmek mutluluktan havalara uçacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renkli bir şey görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, her şeyin yenileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil şeyler görmek büyük bir işin sahibi olacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, kazancın düşeceğine yorulur.

Rüyada yeşil bir şey yemek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına delalettir.

Rüyada yeşil bir şey kusmak barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, işinin başına geçeceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına inanılır.

Rüyada yeşil bir şey giymek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine alamet eder.

Rüyada boğazında bir şey kaldığını görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, büyük emekler vereceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments