Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renkli şeyler görmek

Rüyada yeşil renkli şeyler görmek

Rüyada yeşil renkli şeyler görmek mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada yeşil renkli şeyler gördüyseniz:

  • Karar verirken acele etmeyin.

Rüyada yeşil renkli şeyler görmek huzurunun yerinde olacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına işarettir.

Rüyada yeşil renkli bir şey görmek araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine alamet eder.

Rüyada renkli şeyler görmek başarısızlığa düşeceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi renkte bir şey görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz renkli şeyler görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, sorunlarının günden güne azalacağına, isteklerini yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil bir şey kusmak işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yeşil bir şey yemek hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil bir şey giymek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments