Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bir şey yemek

Rüyada yeşil bir şey yemek

Rüyada yeşil bir şey yemek ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine delalettir.

Rüyada yeşil bir şey yemek gördüyseniz:

  • Konuşulanları dikkatle dinlemelisiniz.

Rüyada yeşil bir şey yemek hayat boyu çok sevileceğine, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil bir şey kusmak pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine işarettir.

Rüyada yeşil bir şey görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli şeyler görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil şeyler görmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına yorulur.

Rüyada yeşil renkli bir şey görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil bir şey giymek yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuvalette bir şeyler yemek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments