Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bir elbise giymek

Rüyada yeşil bir elbise giymek

Rüyada yeşil bir elbise giymek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, yakında hedefine ulaşacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil bir elbise giymek gördüyseniz:

  • Veya güvendiğiniz bazı kişilerin güveninize layık olmadığını düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada üstünde yeşil elbise giymek kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine yorulur.

Rüyada yeşil beyaz elbise giymek eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına delalet eder.

Rüyada düğünde yeşil elbise giymek kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşilli beyazlı elbise giymek dünyasının bir anda değişeceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil siyah elbise giymek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada yeni yeşil elbise giymek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada yeşil saten elbise giymek yeni işlere atılacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil taşlı elbise giymek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, rızkının azalacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments