Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil siyah elbise giymek

Rüyada yeşil siyah elbise giymek

Rüyada yeşil siyah elbise giymek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, başka işler deneyeceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, kazancının eksileceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına yorulur.

Rüyada yeşil siyah elbise giymek gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir olay ya da değişiklik yararınıza sonuçlar oluşturabilir.

Rüyada siyah yeşil elbise giymek iş hayatının tamamen bozulacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil siyah elbise giymek gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine tabir olunur.

Rüyada siyah dantel elbise giymek çok mutlu olacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah gece elbisesi giymek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah şık elbise giymek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine alamet eder.

Rüyada başkasının siyah elbise giydiğini görmek esenliğe kavuşulacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına delalettir.

Rüyada kırmızılı siyah elbise giymek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah elbise ve ayakkabı giymek özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments