Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil taşlı elbise giymek

Rüyada yeşil taşlı elbise giymek

Rüyada yeşil taşlı elbise giymek kırgınlıkların biteceğine, neşesini kaybedeceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına inanılır.

Rüyada yeşil taşlı elbise giymek gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir yol ya da seyahat bir problemin çözümünde etkili olabilir.

Rüyada yeşil taşlı elbise giymek sorunların çözüme kavuşturulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah taşlı elbise giymek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi taşlı elbise giymek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine işaret eder.

Rüyada beyaz taşlı elbise giymek hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, vefa göstereceğine, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına tabir olunur.

Rüyada parlak taşlı elbise giymek zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine delalettir.

Rüyada taşlı beyaz elbise giymek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada fıstık yeşili elbise giymek maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada saten yeşil elbise giymek hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments