Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bir alan görmek

Rüyada yeşil bir alan görmek

Rüyada yeşil bir alan görmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil bir alan gördüyseniz:

  • İlişkilerde yanlışlıkla söylenilen bazı sözler kırıcı olabilir veya duyulanlar sorun yaratabilir.

Rüyada ağaçlı yeşil alan görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, dualarının karşılığını alacağına yorulur.

Rüyada yeşil alanda olmak iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil alanda koştuğunu görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada yeşil alanda oturmak girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, kariyerinin yükseleceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil alanda koşmak konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil alanda görmek yeni çalışmalar yapılacağına, kendi işinin sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına işarettir.

Rüyada yeşil alanda piknik yapmak evlat sahibi olunacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil bir alanda yürümek ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, küfürlü söze tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments