Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil alanda koşmak

Rüyada yeşil alanda koşmak

Rüyada yeşil alanda koşmak kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, keder yaşayacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine yorulur.

Rüyada yeşil alanda koşmak gördüyseniz:

  • Katılacağınız toplantıda size ileride faydası dokunabilecek ilginç bir tanışma yapabilirsiniz.

Rüyada yeşil bir alanda koşmak çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına alamet eder.

Rüyada yeşillik alanda koşmak hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, rahat bir döneme girileceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına inanılır.

Rüyada yeşil alanda koşmak rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ormanlık alanda koşmak iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini yeşil alanda görmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına işarettir.

Rüyada yeşil alanda uçmak kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine delalettir.

Rüyada yeşil bir alanda oturmak işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillik alanda yürümek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments