Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil alanda olmak

Rüyada yeşil alanda olmak

Rüyada yeşil alanda olmak onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil alanda olmak gördüyseniz:

  • Dedikodulardan sakınmak istiyorsanız, özel hayatınızı sır olarak saklamalısınız.

Rüyada yeşil alanda oturmak büyük borçlar alınacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada yeşillik yeşil alan görmek kişinin hayırlı yollara gireceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil bir alanda oturmak haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına inanılır.

Rüyada yeşil piknik alanı görmek hayır işleri yapacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil bi alan görmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil alanda koşmak hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil alanda uçmak ev sahibi olacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil alanda yürümek zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına, başarılarının azalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments