Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil alanda koştuğunu görmek

Rüyada yeşil alanda koştuğunu görmek

Rüyada yeşil alanda koştuğunu görmek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, dik durmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada yeşil alanda koştuğunu gördüyseniz:

  • Sonunda oldukça yaratıcı veya ticari anlamda değer taşıyan bir işi sonuçlandırabilirsiniz veya tekerleğin icadından beri yapmayı düşlediğiniz bir girişimde bulunabilirsiniz.

Rüyada kendini yeşil alanda görmek endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşillik alanda yürümek zorlukların geride kalacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil çim alan görmek uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, iş güç sahibi olacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada yeşillik alanda gezmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşillik alanda namaz kılmak zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Rüyada yeşil bir alanda oturmak kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına tabir olunur.

Rüyada geniş yeşil alan görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, zor durumların sona ereceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına yorulur.

Rüyada yeşil alanda görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, çok büyük mutluluk duyacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments