Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil alanda görmek

Rüyada yeşil alanda görmek

Rüyada yeşil alanda görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, para sahibi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına işaret eder.

Rüyada yeşil alanda gördüyseniz:

  • Mutlu bir beraberliğin temelini atmak üzeresiniz.

Rüyada ağaçlı yeşil alan görmek işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil alanda gezmek mutlu ve huzurlu olunacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada yeşillik bir alan görmek kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini yeşil alanda görmek bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine yorulur.

Rüyada yeşil piknik alanı görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillik alan görmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil düz alan görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil alanda koşmak yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments