Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçlı yeşil alan görmek

Rüyada ağaçlı yeşil alan görmek

Rüyada ağaçlı yeşil alan görmek toparlanacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, hayatın tadına varacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçlı yeşil alan gördüyseniz:

  • Hayatta bazen sonuçları düşünerek değil, olabilecekleri hayal ederek ilerlemek gerekebilir.

Rüyada ağaçlı yeşil alan görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada ağaçlık alan görmek hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, hasret içinde kalacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil alanda piknik yapmak yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil alanda gezmek büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil bir alanda koşmak sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil alan görmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, kendine çeki düzen vereceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil bir alan görmek hayırlı kişiler ile tanışacağına, bir şeyden zarar görmeye, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına inanılır.

Rüyada büyük yeşil alan görmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments