Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil alanda oturmak

Rüyada yeşil alanda oturmak

Rüyada yeşil alanda oturmak bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine delalet eder.

Rüyada yeşil alanda oturmak gördüyseniz:

  • Olaylara yenilikçi yaklaşımınız ileride size yardım edebilecek kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada yeşil alanda oturmak işlerin daha kötüleşeceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada yeşil bir alanda oturmak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sıkıntının günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada açık alanda oturmak çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, eline haram para geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşillik alanda koşmak enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine tabir olunur.

Rüyada yeşillik alanda yürümek hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil düz alan görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, her daim bereketli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil bi alan görmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, herkesin yardımına koşacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada yeşil bir alanda koşmak hem de para kaybettireceğine, maddi yükümlülüklerinin artacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments