Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçeye fide dikmek

Rüyada bahçeye fide dikmek

Rüyada bahçeye fide dikmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına inanılır.

Rüyada bahçeye fide dikmek gördüyseniz:

  • Bilinçaltı rahatsızlıklara açıksınız.

Rüyada bahçeye fide dikmek yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, makamının ve ününün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzüm fidesi dikmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada çiçek fidesi dikmek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına delalettir.

Rüyada ağaç fidesi dikmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına yorulur.

Rüyada marul fidesi dikmek iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada patlıcan fidesi dikmek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada lahana fidesi dikmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına delalettir.

Rüyada nar fidesi dikmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments