Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaç fidesi dikmek

Rüyada ağaç fidesi dikmek

Rüyada ağaç fidesi dikmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına inanılır.

Rüyada ağaç fidesi dikmek gördüyseniz:

  • Dikkatli bir dinleyici olmanız ani hareketler yapmanızı engelleyebilir.

Rüyada ağaç fidesi dikmek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, umutlarının biteceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patlıcan fidesi dikmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada zeytin fidesi dikmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kiraz fidesi dikmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, çok pişmanlık duyacağına delalet eder.

Rüyada üzüm fidesi dikmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada nar fidesi dikmek sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, hayırlı haberler duyacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil biber fidesi dikmek bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada incir fidesi dikmek şansın yüze güleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments