Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek fidesi dikmek

Rüyada çiçek fidesi dikmek

Rüyada çiçek fidesi dikmek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, yol kat edeceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına delalettir.

Rüyada çiçek fidesi dikmek gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden ilişki ya da iş birlikleri söz konusu olabilir.

Rüyada çiçek fidesi dikmek zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına alamet eder.

Rüyada gül fidesi dikmek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine rivayet eder.

Rüyada ağaç fidesi dikmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, terfi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kiraz fidesi dikmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada nar fidesi dikmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine inanılır.

Rüyada çilek fidesi dikmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, düşünceli ve dalgın olacağına işaret eder.

Rüyada elma fidesi dikmek eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine inanılır.

Rüyada ceviz fidesi dikmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, evliliğinde mutlu olacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments