Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm fidesi dikmek

Rüyada üzüm fidesi dikmek

Rüyada üzüm fidesi dikmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, uykusuz geceler yaşayacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına işaret eder.

Rüyada üzüm fidesi dikmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz kötü gidiyorsa fazla sorun etmeyin.

Rüyada üzüm fidesi dikmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ceviz fidesi dikmek hayatının aksiliklerle geçeceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına yorulur.

Rüyada incir fidesi dikmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, verimli olacak işler yapacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada domates fidesi dikmek sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına inanılır.

Rüyada tütün fidesi dikmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gül fidesi dikmek yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada çilek fidesi dikmek çok büyük özgüven kazanacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına delalet eder.

Rüyada salatalık fidesi dikmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments