Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan fidesi dikmek

Rüyada patlıcan fidesi dikmek

Rüyada patlıcan fidesi dikmek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına rivayet eder.

Rüyada patlıcan fidesi dikmek gördüyseniz:

  • Başkaları tarafından yönlendirme içine girmemelisiniz.

Rüyada patlıcan fidesi dikmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, kısmetli bir işe atılmaya, bir ömür olacağına delalet eder.

Rüyada lahana fidesi dikmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına delalettir.

Rüyada kiraz fidesi dikmek çeşitli tartışmalar yaşanacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tütün fidesi dikmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına tabir olunur.

Rüyada fasulye fidesi dikmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, üstün başarılar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ceviz fidesi dikmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elma fidesi dikmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada domates fidesi dikmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments