Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renkli lokum görmek

Rüyada yeşil renkli lokum görmek

Rüyada yeşil renkli lokum görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına delalettir.

Rüyada yeşil renkli lokum gördüyseniz:

  • Sağlığınız iyi, son derece düzenlisiniz.

Rüyada yeşil renkli lokum görmek iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada renkli lokum görmek atılım yapacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada renkli lokum yemek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil lokum görmek düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil lokum yemek kar elde edileceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renk giymek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil renkli çorap görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, her şeyin sarpa saracağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renk kuranı kerim görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments