Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil beşik görmek

Rüyada yeşil beşik görmek

Rüyada yeşil beşik görmek eline para geçeceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, çok başarılı işlere girileceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil beşik gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde değerlendirip, en azıyla en fazlasını elde etmeye çalışmalısınız.

Rüyada yeşil beşik görmek kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye alamet eder.

Rüyada beşik içinde bebek görmek kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beşik aldığını görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, zor günlerden geçeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına delalettir.

Rüyada oyuncak beşik görmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beşikte ağlayan bebek görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada tahtadan beşik görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada pembe beşik görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, çok mutlu ve sevinçli olacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tahta beşik görmek insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments