Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığa çiş yapmak

Rüyada mezarlığa çiş yapmak

Rüyada mezarlığa çiş yapmak kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya yorulur.

Rüyada mezarlığa çiş yapmak gördüyseniz:

  • Bazı masraflar yapmanız gerekebilir.

Rüyada mezarlığa çiş yapmak tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezara çiş yapmak çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına işarettir.

Rüyada tasa çiş yapmak hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine delalettir.

Rüyada pantolona çiş yapmak kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada oturarak çiş yapmak akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil çiş yapmak iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına işarettir.

Rüyada salona çiş yapmak kendisini işine vereceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada havuza çiş yapmak sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments